The Color Run komt in juli naar Oostende

Redactie KW

Deze zomer vinden er in Vlaanderen vier edities van The Color Run plaats en Oostende mag de spits afbijten!

https://www.youtube.com/watch?v=APGRVvRBLrw

Het concept is eenvoudig geniaal: je loopt 5 kilometer en langs het parcours word je bekogeld met kleurenpoeder. Je kan dit al beleven op zondag 3 juli in Oostende waar de eerste The Color Run van deze zomer plaatsvindt, van 12 tot 20 uur. De start en aankomst zal plaatsvinden op het Klein Strand, aan de Montgomerykaai in Oostende.

Abstract schilderij

“Iedereen kan vrij starten voor zijn of haar The Color Run? 5 km. Lopers worden per ongeveer 400 tegelijk op het parcours toegelaten. Starten doe je met een wit T-shirt, bij voorkeur het T-shirt dat je bij je inschrijving krijgt. Elke kilometer word je door onze enthousiaste vrijwilligers ondergedompeld in een bepaalde kleur. Nadat je geel, groen, blauw en roze bent gepasseerd, finish je na 5 km als een abstract schilderij.”

Festival

Maar daar eindigt het nog niet. “Aan de finish krijg je een drankje en je eigen poederzakje, zo ben je helemaal klaar om te gaan feesten op het Colrfestival. Samen met de DJ en MC tellen we af naar een massaal gooimoment dat een fantastische kleurenwolk zal veroorzaken!”.

(mlt)

De tweede The Color Run vindt plaats in Antwerpen van 13u00 – 22u00 op de terreinen van de Sint-Bernardusabdij in Hemiksem. De derde The Color Run wordt een unieke Night Version in Brussel tussen 19u00 en 01u00 op de terreinen van Tour & Taxis op zaterdag 20 augustus. The Color Run sluit de zomer af met een vierde editie maar die blijft voorlopig nog even geheim.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier