Tattoo Mike bestolen: Gentenaar aan de haal met ontwerp

01/08/17 om 12:16 - Bijgewerkt om 13:33

De bekende Kortrijkse tattooeur Mike Lefebvre gaf dinsdagochtend via zijn Facebookprofiel aan het slachtoffer te zijn van een designdiefstal. Hij zag zijn ontwerp voor een tattoeage van de Spaanse kunstenaar Salvador Dali plots opduiken bij een andere tattooeur.

Tattoo Mike bestolen: Gentenaar aan de haal met ontwerp

Mike Lefebvre. © Foto BWB

Het gaat om een zelf bedachte tattoo die Mike ontwierp voor één van zijn klanten. "Mijn ontwerp wordt hier gewoon gestolen en door een andere tattoo-artiest geplaatst... Wat een dieven", stelt hij. "Krijg ik nu een deel van de tattoo als ontwerper of zijn jullie helemaal ordinair?"

De man die van plan is om de Dali-afbeelding te laten zetten, gaf aan dat een zekere Arie Fasant van Punctum in Gent de tattoo zou aanbrengen. "Hij vond mijn design toevallig op het internet, al stond het wel op mijn profiel", zegt Mike. "Dat ik die tattoo in opdracht van een goede vriend heb gemaakt, deert hen blijkbaar niet." Mike vraagt zich dan ook luidop af welke stappen hij kan zetten.

Mike Lefebvre ontwierp de Dali-tattoo. Hij voelt zich dan ook bestolen.

Mike Lefebvre ontwierp de Dali-tattoo. Hij voelt zich dan ook bestolen. © Facebook

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!