Suppoost KV Kortrijk viert vijftig jaar huwelijk

Jozef en zijn Annie houden van verre reizen naar exotische bestemmingen. © JVGK
Redactie KW

Jozef Goudsmedt (71) en zijn vrouw Anny Vanneste (71) uit de Molenstraat in Heule vierden op 15 juli hun vijftigste huwelijksverjaardag.

Jozef is een rasechte Kortrijkzaan, terwijl Anny uit Kuurne afkomstig is. Ze leerden elkaar in 1962 kennen tijdens het eerste jeugdbal op Overleie. De vlam sloeg over en twee jaar later gaven ze elkaar het jawoord. Ze kregen een zoon: David. Ondertussen fleuren ook de twee kleinkinderen Lien en Thijs hun vrije tijd op.

Jozef werkte als technieker en later als verkoper, magazijnier en postsorteerder. Anny ging na haar lagere school als stikster aan de slag, maar bleef na de geboorte van David thuis om voor haar gezin te zorgen.

Jozef is heel muzikaal aangelegd. Als jonge snaak in het Vrij Technisch Instituut (VTI), werd hij als paradetrommelspeler lid van de harmonie Were di. Nadien werd hij drummajoor bij showband TapToe. Hij is nu nog suppoost bij eersteklassevoetbalclub KV Kortrijk. Anny heeft een grote passie voor reizen, en dan vooral naar verre bestemmingen. Het koppel ging al samen naar Thailand, Egypte, Zuid-Afrika en zelfs China.

(nvh)