Supervision dansfestival lokt veel volk

Het werd een geslaagde derde editie. © NS
Redactie KW

Op zaterdag 8 augustus ging het Supervision festival door op het Generaal Maczekplein. De opkomst was talrijk en de aanwezigen genoten van de zomerse activiteit.

Het is voor de derde keer op rij dat het Supervision festival doorgaat. Het Generaal Maczekplein voor de Europahal werd omgetoverd tot een echte danstempel. Er waren heel wat festivalgangers te zien en ze stapten met een goed en zonnig humeur de ingang van het festival binnen. Het podium was kleurrijk aangekleed en de muziek klonk goed in de oren. De toeschouwers dansten volop mee en het muziekgenre was gevarieerd.

Tevreden organisatie

Er stonden bekende namen op het programma uit de danswereld. Dansmuziek kwam uiteraard aan bod maar ook retro en toppers uit de jaren negentig. Een groot voordeel was dat de zon voor warme temperaturen zorgde. De zon en de warmte deden de bezoekers nog meer uit de bol gaan, de drank vloeide rijkelijk naar binnen. Naast dit alles was er een aparte zithoek waarbij men in de schaduw onder de palmbomen kon genieten van de muziek, van het publiek of misschien wel de ideale plaats om wat afkoeling te zoeken. Het festival was top en de organisatie was zeer tevreden. (NS/ foto Nele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier