Superpapa Diego ontfermt zich over acht kinderen

14/06/15 om 11:56 - Bijgewerkt om 11:56

In de zomer van 2008 kwam Diego Denorme er met zijn acht kinderen alleen voor te staan toen zijn echtgenote hem had verlaten.

De kinderen waren toen tussen 5 en 16 jaar oud. In een mum van tijd ontpopte de Menenaar zich tot een superpapa voor zijn bengels. "Plots moet je ook de was en de strijk doen en elke dag koken", blikt Diego terug. Diego omschrijft zichzelf als een typische vader die uit werken ging en zich enkel bezighield met 'mannelijke' klusjes zoals in de tuin werken en de vuilnisbakken buitenzetten. Tot zijn vrouw hem verliet. "Mijn ex was huisvrouw en zorgde voor het gezin. Plots moet je ook de was en de strijk doen en elke dag koken", blikt Diego terug. "Op zo'n moment moet je gewoon vooruit. Ik kon het me niet permitteren om enkel met mezelf en mijn gevoelens bezig te zijn. In de eerste plaats heb ik toen aan de kinderen gedacht en ik had ook geen tijd om aan iets anders te denken, want er was ongelooflijk veel te regelen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!