Superhelden op ‘Toer de Kommerse’ in Heestert

© GJZ
Redactie KW

Zaterdag slaan voor de vierde keer de handelaars in Heestert de handen in elkaar bij het evenement ‘Toer de Kommerse’.

Op zaterdag 28 oktober is men in Heestert toe aan de vierde ‘Toer de Kommerse’. Het principe van het evenement is ongeveer hetzelfde als de vorige keren. Het event is opgebouwd rond een gezinswandeltocht van ongeveer vier kilometer die start en eindigt bij Garage Dumont in de Arteveldestraat. Op de wandeltocht zijn vijf stopplaatsen waar een hapje of een drankje zal aangeboden worden. “Ondertussen kan genoten worden van heel wat animatie. Zo is er een optreden van Showband Calypso die vorige zondag Belgisch kampioen werd”, geeft Raf Deprez van de organisatie mee.

De organisatoren beloven ons een tocht vol verrassingen. “Het thema van ‘Toer de Kommerse’ is deze keer: herfstcarnaval. Voor de kinderen zijn er enkele Superhelden aanwezig met wie ze op de foto kunnen. Daarnaast bouwen ook enkele handelaars een mooi hindernissenparcours uit. Na de wandeling kan men nog vanaf 19.30 uur genieten van een kindershow in garage Dumont. Nadien kan men er nog terecht voor een gezellige babbel en zelfs een danspasje hoort bij de mogelijkheden.

Er kan gestart worden aan ‘Toer de Kommerse’ tussen 17 en 19 uur bij Garage Dumont, Arteveldestraat in Heestert. De voorverkoop is afgesloten, maar er kan ter plaatse nog ingeschreven worden. Volwassenen betalen 10 euro en kinderen tot 12 jaar 7 euro.

(GJZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier