Superfans van Laura Lynn: ” Zij is ons idool”

Redactie KW

Riquette Demeyere en haar man Gino Leyn uit Ardooie zijn al negen jaar fervente fans van dorpsgenote en Vlaams schlageridool Laura Lynn. “Toen ik enkele jaren geleden mijn verjaardag vierde, bracht Laura persoonlijk mijn verjaardagstaart naar restaurant ‘Het handelshuis’ in Koolskamp”, zegt Riquette.

“Onze eerste kennismaking met Laura Lynn was tijdens de Roeselaarse Batjes op het Stationsplein. We kenden haar toen nog niet en wisten ook niet dat ze Ardooise was. Ze zong er haar allereerste succesnummer Je laat de zon voor me schijnen. We waren meteen allebei gefascineerd door die mooie verschijning met een heel mooie en bijzondere stem. Dat smaakte meteen naar meer. Laura was vanaf die dag ons idool”, zegt Riquette.

Laura Lynn is dan ook nooit ver weg in het leven van het vrolijke duo.”We hebben uiteraard al haar cd’s. Als we thuis aan het poetsen zijn of gewoon eens rustig naar muziek willen luisteren, dan zijn dat meestal de liedjes van Laura. Verder verzamelen we allerlei foto’s en krantenknipsels, hebben haar boek Mijn Droom en kopen we nog andere attributen.”(Ivan Balliu)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier