Studio Kontrabas uit Ingelmunster zamelt centen in voor vier goede doelen

Studio Kontrabas met v.l.n.r. Bram Tyberghien, Pieter-Jan Batsleer, Kevin Samyn en Ward Tyberghien. © (Foto FODI)
Redactie KW

Het is nog even, maar van donderdag 15 december tot en met zondag 18 december, telkens om 18 uur, draait Studio Kontrabas 72 uur radio voor Music For Life op het Marktplein in Ingelmunster.

Vorig jaar werd de eerste editie gehouden en ruim 2.500 mensen kwamen tijdens die dagen langs. Dit jaar worden Ward en tweelingbroer Bram Tyberghien, Pieter-Jan Batsleer en Kevin Samyn de ambassadeurs van vier projecten, waar de opbrengst naartoe gaat. Bram focust zich op het Kinderkankerfonds, Ward op Den Achtkanter, Kevin op Te Gek !? en Pieter-Jan op De Huntington Liga. De integrale opbrengst van alle projecten gaat naar deze vier doelen.

Momenteel verkoopt Studio Kontrabas al petjes aan zes euro per stuk. Er wordt ook een Kontrabas-koek verkocht i.s.m. de bakkers. Hein Denturck maakt dan weer portretten met potlood. Wie een bestelling plaatst, betaalt volgens de eigen brieventas. Verenigingen of particulieren die zelf een activiteit willen organiseren, registreren zich best op de website www.studiokontrabas.be. Op 11, 12 en 13 november gaat Studio Kontrabas ook vreemd, maar daarover wilden ze nog niets kwijt.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier