Studio Kontrabas in Ingelmunster mikt op 25.000 euro voor Music for Life

De zes presentatoren, Maarten Veys van I.R.O. en burgemeester Kurt Windels (links). (Foto FODI)
Redactie KW

Donderdagavond ging Studio Kontrabas van start vanop het Marktplein van Ingelmunster voor 72 uren live muziek. De opbrengst gaat naar Music for Life.

Studio Kontrabas wil vier goede doelen steunen: Kinderkankerfonds, Huntington Liga, Te Gek?!, Den Achtkanter. Zes presentatoren draaien tot zondag 18 december om 18 uur plaatjes op 107.6 FM van de Izegemse Radio I.R.O. Ook heel wat Ingelmunsterse verenigingen deden al acties en komen hun eigen bijdrage afleveren. Burgemeester Kurt Windels mocht deze tweede editie officieel openen, waarna de Ingelmunsterse Kriekewijk als eerste hun bijdrage kwamen geven. De Krieke kocht 100 muziekplaatjes aan. Ze gaven 250 euro cash af en kochten als steun nog eens 14 petjes. De kern hoopt te kunnen afsluiten met 25.000 euro. Lukt dat, dan zetten Ward en broer Bram, Kevin en Pieter-Jan een Kontrabas-tattoo op hun lichaam.

Concerten

Het programma voor de komende dagen : op vrijdag is er vanaf 18 uur een City Run in samenwerking met de gemeente en AVI. Op zaterdag start om 17.30 uur een kamerconcert met een coverband. Vanaf 18 uur begint de kerstmarkt in een organisatie van Team Kerstboom. Op zondag begint om 11.30 uur een aperitiefconcert van The Gambits. Vanaf 14 uur volgt de slotshow met het viertal. Om 18 uur wordt het eindbedrag bekend gemaakt. Het Studio Kontrabas lied wordt live gezongen én er is ook een verrassingsoptreden. Studio Kontrabas kan je volgen op sociale media.

(PADI)

De Kriekewijk kwam als eerste officieel hun bedrag op het podium afgeven. (Foto FODI)
De Kriekewijk kwam als eerste officieel hun bedrag op het podium afgeven. (Foto FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier