Studio Brussel trakteert Florian Van Acker op een gouden poef

22/09/16 om 12:34 - Bijgewerkt om 12:31

Florian Van Acker uit Sint-Juliaan bij Langemark is terug thuis na zijn paralympisch avontuur in Rio. Linde Merckpoel van Studio Brussel wachtte de gouden tafeltennisser op in de luchthaven van Zaventem.

Studio Brussel trakteert Florian Van Acker op een gouden poef

Terwijl vanavond in Langemark een volksfeest op het programma staat in Den Tap én her en der in het straatbeeld al banners met 'Proficiat Florian' opduiken, kan de tafeltenniskampioen nu al de voetjes laten rusten op een gouden poef die hij van Studio Brussel cadeau kreeg. 'Poef' is immers zijn favoriete stopwoordje, dat hem de nodige extra energie geeft, en na zijn gouden medaille zei hij al in een interview dat hij zich een poef zou aanschaffen om welverdiend op uit te rusten. Zelf zal hij dus al niet meer op koopjesjacht moeten, want dankzij StuBru beschikt hij voortaan al over een gouden exemplaar...

(FJA - Foto Studio Brussel/Twitter)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit