Studaxen FC Lendelede organiseren eigen Oktoberfeesten

De Studaxen van FC Lendelede verwachten zaterdag 16 april in Den Tap heel wat volk die een avondje uit de bol willen gaan zoals op de 'Oktoberfeste' in Munchen. © GF
Redactie KW

Zaterdag 16 april brengen de Studaxen van FC Lendelede voor de tweede keer de zo bekende Oktoberfeesten uit München in een miniversie naar Den Tap : ‘het zweite Frühlingfest !’.

“Enkele jaren geleden maakte onze studaxploeg de trip naar München en die sfeer en ambiance brachten we vorig jaar voor de eerste keer naar Lendelede over”, zegt Lieven Samyn. “Met succes ! Vandaar dat we niet aarzelden om dit jaar een tweede Frühlingfest’ te organiseren.”

Wie er wil bij zijn, betaalt 35 euro. “Dat lijkt misschien veel, maar in die prijs is de toegangsprijs, kip met frietjes, twee liter bier en/of frisdrank, vier cava’s of witte wijn, muziek, veel ambiance en een afterparty inbegrepen.”

Kaarten kun je bestellen via mail naar lieven.samyn@telenet.be en per bestelde kaart 35 euro te storten op rekening BE36 8637 0185 9781 met vermelding van naam, adres en aantal personen. Je kunt ook een volledige tafel van 8 personen reserveren voor jouw team, familie of vrienden door 280 euro te storten. De kaarten worden na storting opgestuurd. Je kunt ook kaarten bestellen bij de studaxen, maar ook dan moet je een mail sturen naar het vermelde adres met vermelding aan wie je de kaarten kocht en betaalde. (IB)