Stroompanne in groot deel van Ingelmunster

© Getty Images/iStockphoto
Philippe Verhaest

Een flinke gedeelte van Ingelmunster moet het momenteel zonder stroom zien te doen.

De elektriciteit viel rond 15 uur uit in een omvangrijk deel van Ingelmunster. “Zowel het centrum als de stationsbuurt deelt in de klappen”, zegt burgemeester Kurt Windels. “Eandis stelt momenteel alles in het werk om de problemen op te lossen en we hopen dat de problemen tegen 17 uur achter de rug zijn.”

Ook de overweg is door de stroomonderbreking gesloten. Burgemeester Windels raadt inwoners aan om in geval van nood 112 op te bellen.

De getroffen straten zijn volgens Eandis: Bakkersstraat, Beenhouwersstraat, Boerderijstraat, Duikerstraat, Heirweg Zuid, Hemelrijkstraat, Hoveniersstraat, Hüllhorststraat, Izegemstraat, Ketenstraat, Klaverstraat, Klompenmakerstraat, Koetsstraat, Kortrijkstraat, Loodgietersstraat, Mandenmakersstraat, Metselaarsstraat, Mezenstraat, Nachtegaalstraat, Ploegstraat, Rozestraat, Schildersstraat, Schoenmakersstraat, Schrijnwerkersstraat, Smedenstraat, Spoorwegstraat, Stationsstraat, Tarwestraat, Timmermanstraat, Touwstraat, Vierbunderstraat, Waterstraat en Weverstraat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier