Strandredders met herexamens doen Knokke plots naar adem happen

26/07/16 om 10:58 - Bijgewerkt om 10:58

In Knokke-Heist zijn ze koortsachtig op zoek naar extra redders voor de maand augustus. Vooral door herexamens moeten heel wat van de voorziene jobstudenten afhaken.

Strandredders met herexamens doen Knokke plots naar adem happen

Knokke-Heist heeft met 10 km strand, vanaf Heist tot aan het Zwin, de meest uitgestrekte kustzone van ons land. In juli en augustus voorziet het gemeentebestuur 12 bewaakte badzones met telkens vier redders per post. Door allerlei omstandigheden, in hoofdzaak herexamens, haakten de voorbije weken heel wat jobstudenten af voor de maand augustus.

De dienst Personeelszaken is dan ook dringend op zoek naar gemotiveerde 'baywatchers', zodat alle posten de hele zomer operationeel blijven. De reddingsposten zijn elke dag open van 10.30 tot 18.30 uur. Als redder werk je zowel in de week als tijdens het weekend. Je verlofdagen worden je op je eerste werkdag meegedeeld door de hoofdredder. Tijdens de eerste dag van je tewerkstelling wordt een opfrissingscursus EHBO georganiseerd en word je geïnformeerd over de werking van de reddingsdienst. Als redder ontvang je een bruto uurloon van 11,12 euro.

Geïnteresseerden kunnen online solliciteren via vacature.knokke-heist.be. Meer info krijg je van Katrien Vlietinck op 050 630 200 of via katrien.vlietinck@knokke-heist.be

(DM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!