Stoffelijk overschot van Ann-Laure Decadt deze morgen aangekomen in België

Redactie KW

Vanochtend omstreeks 07u40 is het stoffelijk overschot van Ann-Laure Decadt aangekomen in Brussels Airport. De familie was aanwezig toen de lijkkist uit het vliegtuig van United Airlines werd gehaald.

De familie is diep aangeslagen maar wenst haar dank uit te drukken aan allen die de repatriëring mogelijk maakten. Ze wenst ook in het bijzonder de directie, het luchthavenpersoneel en de medewerkers van het protocol van Brussels Airport, die diep ontroerd waren, te danken voor hun inzet, medeleven en verbondenheid.

De uitvaartplechtigheid van Mevr. Ann-Laure Naessens-Decadt, die vorige dinsdag op 31-jarige leeftijd om het leven kwam bij de brutale aanslag op Manhattan in New York, zal plaatsvinden op zaterdag 11 november om 10 uur in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Oostnieuwkerke. Op vrijdag 10 november is er een stille wake.

Vandaag loopt atleet Koen Naert uit Roeselare de marathon van New York. Hij draagt zijn sportieve inspanning op aan Ann-Laure en alle slachtoffers van de aanslag in New York. (JRE)

Stoffelijk overschot van Ann-Laure Decadt deze morgen aangekomen in België

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier