Stijlgoeroe Jani geeft stylingadvies tijdens Femme Totale in Roeselare

Jani gaf tal van tips aan de dames uit Roeselare, ook op zondag is er nog heel wat te doen. (Foto SB) © STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Dit weekend staat alles in het teken van de vrouw in Roeselare. Zaterdagnamiddag kwam Jani Kazaltzis langs voor een workshop.

Via verschillende wedstrijden konden de Roeselaarse dames een plaatsje winnen voor de workshop van Jani Kazaltzis zaterdagnamiddag tijdens het tweedaagse evenement Femme Totale. In het pand naast de Quick op het Stationsplein pakte hij uit met een stylingworkshop waarbij hij tal van tips gaf over de do’s en don’ts voor de perfecte look.

Daarbij ging hij ook de interactie aan met het publiek en af en toe nodigde hij een dame uit op het podium om enkele tips te geven, uiteraard in zijn eigen bekende stijl. Na afloop kon iedereen die dat wou nog op de foto met de stijlgoeroe.

Hij was overigens niet de enige stylist die dit weekend te gast was in Roeselare, Lien Degol trok de hele dag van winkel naar winkel om er de mensen stylingadvies te geven.

Zondag gaat het feestje gewoon door. De winkels zijn open van 14 tot 18 uur en de Noordstraat wordt omgetoverd tot Internationale Vrouwenstraat met animatie op vijf verschillende locaties. De regen hoeft geen spelbreker te zijn, alles vindt plaats zoals gepland. Je kunt onder meer terecht in ARhus, De Zondvloed, bij Vyncke – Daels en in een pop-up aan het begin van de Noordstraat.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier