Stiefvader van Kiany: “We blijven hopen haar levend terug te zien”

Redactie KW

Mario Busselot, stiefvader van het vermiste meisje Kiany uit Eernegem, is verbaasd dat camerabeelden haar in Brussel hebben geregistreerd.

Uit camerabeelden, die de federale gerechtelijke politie onderzocht, blijkt nu dat de vermiste scholiere Kiany vrijdagochtend aan de voorkant van het Brugs station uit de bus stapte en naar de perrons liep, waar zij de trein richting Brussel nam.

“Het verbaast ons”, zegt stiefvader Mario Busselot. “We zitten ons suf te piekeren en vragen ons af wat Kiany bezielde om naar Brussel te sporen. Ze kent niemand in Brussel. We blijven hopen dat we Kiany levend zullen terugzien”, aldus de stiefvader.

Niemand in de familie acht Kiany in staat tot een vlucht of tot zelfdoding. “Als ze niet opduikt, vrezen we het ergste : een misdaad door derden,” aldus nog Mario Busselot. “Er waren geen problemen of ruzie. Niemand van de familie of vrienden heeft weet van een reden waarom Kiany zou weglopen. Iedereen die Kiany kent, weet dat zij nooit doelbewust spoorloos zou willen verdwijnen. En zeker niet in staat is tot zelfdoding. Er was daar ook geen enkele reden toe.”

(SVK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier