Steunfonds opgericht voor moeder van overleden kinderen gezinsdrama Ingooigem

23/07/17 om 18:51 - Bijgewerkt om 18:50

Het nieuws van het gezinsdrama eerder deze week in Ingooigem heeft diepe wonden geslagen in Moen. Enkele ouders hebben nu een steunfonds opgericht.

Steunfonds opgericht voor moeder van overleden kinderen gezinsdrama Ingooigem

Woensdagmorgen hoorden velen het nieuws van het gezinsdrama in Ingooigem. Daarbij lieten twee meisjes uit Moen het leven. Heel wat Moenenaars reageren verslagen op het nieuws. Klasgenootjes en schoolvriendjes legden bloemen neer aan de poort van de vrije basisschool of hingen er een tekening op. Voor iedereen van de school zal er op 1 september een bezinningsmoment georganiseerd worden.

Enkele ouders wilden ook op een andere manier hun steun betuigen aan de moeder van de twee meisjes. Het menselijk leed gaat immers gepaard met financiële zorgen. Er werd een fonds opgericht om de moeder te steunen. Wie graag zijn bijdrage levert, kan storten op rekening BE69 1030 5090 6678. In heel wat winkels in Groot-Zwevegem werden ook collectebussen verspreid. De uitvaartplechtigheid van de twee meisjes heeft plaats op woensdag 26 juli om 10 uur in de Sint-Amanduskerk te Zwevegem.

(GV - foto GV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!