Steunfonds Danick Minne organiseert 1 km rommelmarkt voor kansarme kinderen

Redactie KW

Op zaterdag 5 april pakt het Steunfonds Danick Minne op de Vismijn-site uit met een grote rommelmarkt ten voordele van kansarme kinderen in Oostende.

Het initiatief werd nog maar bekend gemaakt via de site van het steunfonds en via de site van de rommelmarkten. “Via mijn ervaring als OCMW-raadslid weet ik dat in Oostende 26,7 % van de kinderen geboren worden in een kansarm gezin,” vertelt Danick Minne. “Op basis van deze gegevens heb ik, samen met enkele vrienden, het Steunfonds Danick Minne opgericht. We organiseren evenementen ten voordele van de Oostendse kinderen die in armoede leven. In het verleden organiseerden we al een mosselfestijn, en ribbetjesmaaltijd, een Sinterklaasfeest, een nieuwjaarsreceptie en een kindercarnaval.”

“Op zaterdag 5 april pakken we, van 8 tot 18 uur, uit met een grote rommelmarkt op de site van de Vismijn, zowel overdekt als niet overdekt. Momenteel hebben we al voor 300 meter standen aan de man gebracht en we hopen op minstens één kilometer! Er is nu al belangstelling uit alle hoeken van Vlaanderen.”

(FRO)

>> Voor info kan je terecht bij Danick Minne (tel 0475/34 58 06, bij Jacques Hautman, tel. 0489/02 48 31, bij Dominique Vercruysse tel 0486/53 40 52, of bij Roger Jonckheere, tel. 0496/16 04 80

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier