Steunactie ‘Boezinge met een hart’ voor door brand getroffen gezin

Redactie KW

Eind deze week kwamen in Café De Zege een grote groep mensen samen om een steunactie ‘Boezinge met een hart’ te organiseren voor het getroffen gezin van Karine Becuwe.

Karine verloor vijf jaar geleden haar man na een slepende ziekte. Bovendien raakten zij en haar drie zonen Joeri, Bjorn en Jesse maandag hun huis in de Brugstraat en heel hun hebben en houden kwijt door een felle brand. Niemand van het gezin geraakte gewond maar ze zijn wel alles kwijt.

Het initiatief voor de steunactie kwam er meteen van de buurtbewoners uit de Brugstraat en het kermiscomité van Boezinge, verschillende sympathisanten sloten hierbij aan om mee te werken. Coördinators van de groep zijn Charlotte Claeys en Jan Laurens. Er werd met de groep beslist om op zondag 25 mei met de verkiezingen een verkoopstand op te richten bij de stembureaus in Boezinge van 8 uur tot 14 uur op de koer van de oude jongensschool. Op die manier wil men de hele Boezingse bevolking bereiken. Er zullen chocolade caraques en Jules Destrooper-koekjes aangeboden worden. Daarnaast zal men ter plaatse van een pintje, wijntje, koffie of frisdrank, en hapjes kunnen genieten. De pakjes caraques en Destrooper-koekjes zullen ook vanaf volgend weekend tot half juni te koop aangeboden worden bij de plaatselijke handelaars en in de cafés. De opbrengst gaat integraal naar het getroffen gezin. Bestellingen of info over deze verkoopactie bij Andrea Demolder via 0495 30 03 28.

(FB – foto FB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier