Sterrenchef vermijdt paarse ingrediënten voor vipbanket bij titelmatch Club Brugge

13/05/16 om 11:41 - Bijgewerkt om 11:41

Philippe Serruys, chef van het Brugs restaurant Den Gouden Harynck (één Michelinster) moet voor de titelmatch Club-Anderlecht voor 600 vips het banket verzorgen.

"Tijdens de play-offs heeft Club meerdere gastronomische koks ingehuurd om de vips te verwennen"; zegt Philippe Serruys. "Mij valt die eer te beurt voor die topper. Ik weet uit eerdere banketten in het Jan Breydelsta...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info