Sterrenchef vermijdt paarse ingrediënten voor vipbanket bij titelmatch Club Brugge

13/05/16 om 11:41 - Bijgewerkt om 11:41

Philippe Serruys, chef van het Brugs restaurant Den Gouden Harynck (één Michelinster) moet voor de titelmatch Club-Anderlecht voor 600 vips het banket verzorgen.

"Tijdens de play-offs heeft Club meerdere gastronomische koks ingehuurd om de vips te verwennen"; zegt Philippe Serruys. "Mij valt die eer te beurt voor die topper. Ik weet uit eerdere banketten in het Jan Breydelsta...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden