Stefaan Vermeersch wordt nieuwe directeur Krant van West-Vlaanderen

Stefaan Vermeersch wordt de nieuwe directeur van Krant van West-Vlaanderen. © Linkedin
Redactie KW

Bij Krant van West-Vlaanderen neemt directeur Eddy Brouckaert op 31 december 2015 afscheid.

Na een carrière van 40 jaar bij Roularta Media Group, eerst acht jaar in de aankoopdienst en daarna 32 jaar als directeur van Krant van West-Vlaanderen, gaat hij met pensioen en wordt vanaf 2 januari 2016 opgevolgd door Stefaan Vermeersch. Eddy Brouckaert en Stefaan Vermeersch zullen samen vanaf 1 oktober de overgang realiseren.

Rasechte West-Vlaming

Stefaan Vermeersch (52) is een rasechte West-Vlaming, hij werd geboren in Roeselare en woont in Gullegem. Hij werkte van 1985 tot 2011 bij Euroset nv in Kuurne en Wetteren en groeide er vanuit de commerciële dienst tot gedelegeerd bestuurder van Euroset en van New Editions nv, een onderdeel van Euroset actief in de tijdschriftensector. Als managing director bij Espabel nv in Gent bouwde hij er een klinkervermalingsinstallatie (cementfabriek) uit tot een vlot draaiende productie-eenheid.

Sinds 2014 was hij als manager ad interim betrokken binnen Roularta Media Group bij de herstructurering van Actua Medica NV (nu Roularta Health Care), de cel Roularta Events, Seminars & Fairs en de directie van de gratis pers in Oost-Vlaanderen.

Bovendien getuigde Stefaan Vermeersch gedurende zijn loopbaan van heel wat sociaal en lokaal engagement. Hij is onder andere voormalig voorzitter van VKW West-Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier