Stad Brugge biedt yogasessies aan in vijf stadsparken

Op de foto zien we van links naar rechts Niek Vanderispaillie, yogaleraar Alberto Paganini en schepen van Sport Dolores David. © PDV
Redactie KW

Naar aanleiding van de internationale Yogadag biedt de Stad Brugge op 21 juni vijf gratis yogasessies aan in vijf stadsparken.

21 juni, de langste dag van het jaar, werd enkele jaren geleden door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yogadag. “Vanuit de stad spelen we daarop in door het rustgevende aspect van yoga te combineren met de pracht van onze stadsparken”, zegt schepen van Sport Dolores David (SP.A). “We slaan de handen in elkaar met Brugse aanbieders van yoga.

Vijf ervaren lesgevers (onder wie de bekende Alberto Paganini, red.) geven op donderdagavond sessies in het Minnewaterpark, het Koningin Astridpark, het Koning Albert I-park, het Prof. Dr. J. Sebrechtspark en op de Kruisvest (tussen de molens).

De yogasessies starten om 19.30 uur en duren een uur. Om 21 uur is er een afsluitende receptie in de Georges Rodenbachzaal van het Belfort. Deelnemen is dus gratis, maar inschrijven is wel verplicht en dat kan je doen via www.brugge.be/internationale-yogadag.

(PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier