St. Annakerk in Stene te klein voor afscheid van ‘Zeemeeuw’ Michel Dedeckere

Redactie KW

Vrijdaghad in St. Annakerk de begrafenis plaats van de bekende Oostendenaar, Michel Dedeckere. Hij overleed op zondag 2 november.


Michel was sedert 1989 bestuurslid van KVC De Zeemeeuw en fungeerde vanaf 1993 als penningmeester.. Daarnaast was Michel ook ploegleider en manusje van alles, maar vooral een altijd goedlachse sportman die de renners ongelooflijk kon motiveren. In 2010 was Michel samen met zijn broer Bernard laureaat van de trofee voor sportverdienste van de stad Oostende. De broers Dedeckere waren samen d drijvende krachten achter KVC De Zeemeeuw. Naast de rennersopleiding organiseerden ze ook tal van wielerwedstrijden en cyclocrossen. Michel Dedeckere overleed na een slepende ziekte op 68 jarige leeftijd.

De begrafenis van Michel Dedeckere had plaats in de Steense St.Annakerk die te klein was om plaats te bieden aan de talrijke opgekomen vrienden en kennissen die Michel een laatste groet wilden brengen; Onder de aanwezigen herkenden we ex-Wereldkampioen Norbert Dedeckere en Zeemeeuw-veteraan Charles Vanhoutte.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier