Sportdienst Oostende is laureaat bij actie ‘Goed Bezig!’

Oostende is duidelijk 'Goed bezig' op het vlak van sportclubs. © FR
Redactie KW

Voortaan staat er een opvallend bord bij de ingang van het stedelijk sportcentrum De Koninklijke Stallingen in Oostende.

Met de boodschap ‘Sportclubs zijn goed bezig’ wilde Bloso in 2014 haar waardering voor de werking van de sportclubs in al haar facetten permanent in de kijker plaatsen. Sportclubs poseerden in ‘Goed Bezig’-fotokaders en in september werd de ‘Week van de sportclub’ georganiseerd.

In Oostende werkten de sportdienst en de Oostendse sportraad actief mee. Ze deden er nog een schep bovenop en breidden de actie van 1 tot en met 30 september 2014 uit tot de ‘Maand van de Sportclub’. Ze organiseerden een Sportmarkt en tientallen Oostendse sportclubs gooiden hun deuren open. Zo kon iedereen de hele maand september kosteloos proeven van een nieuwe sport via gratis trainingen en initiaties.

Op het einde van de actie werden 10 gemeentes bekroond, die zich op promotioneel vlak konden onderscheiden. Oostende is één van deze tien laureaten en mocht dus één van de kaders in ontvangst nemen. Het werd bij de ingang van De Koninklijke Stallingen geplaatst.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier