Sport- en fitnessclub Vision 21 uit Roeselare viert 21ste verjaardag

V.l.n.r. Bert Roosens, Mauri Andrini (Argentijnse topper), Justine Schrauwen, burgemeester Kris Declercq, zaakvoerders Steve Schrauwen en Nathalie Gheysen, Detlef Peel (lesgever en bezieler Padelclub Roeselare), Baptiste Schrauwen en Pascal Vervaeke. © foto AV
Redactie KW

Sport- en fitnessclub Vision 21 vierde vrijdagavond zijn 21-jarig bestaan. Heel wat genodigden, waaronder burgemeester Kris Declercq van Roeselare, kwamen het glas heffen op deze bloeiende sportclub.

Vanaf volgende week plannen ze binnen Vision 21 een maandelijkse activiteit om het jubileumjaar nog meer in de kijker te plaatsen.

De afgelopen 21 jaar zaten ze alvast niet stil en van een kleine bescheiden fitnessclub evolueerde Vision 21 naar een complete sportclub. Het laatste jaar werden kosten nog moeite gespaard. Door die investeringen kwamen dit jaar maar liefst 21 verwezenlijkingen, waaronder onlangs de opstart van de begeleidingsprogramma’s ‘eGym’ en ‘FunXtion’, tot stand.

Maar er is veel meer. Naast dit alles kan je er ook terecht voor allerlei groepslessen, squash en niet te versmaden: de reeds immens populaire racket- en balsport Padel. Een sport die reeds goed is ingeburgerd in Vision 21.

Tijdens de feestavond konden de aanwezigen genieten van een demowedstrijd Padel op internationaal niveau.

Lees hierover meer in De Weekbode Roeselare van vrijdag 28/04/17.

(AV – foto AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier