Spelers Zulte Waregem bezoeken ziekenhuizen in Izegem, Tielt en Waregem

Redactie KW

Het is een traditie dat spelers van SV Zulte Waregem tijdens de kerstperiode ziekenhuizen bezoeken om geschenkjes uit te delen.

Dinsdagnamiddag bezocht de club liefst zes ziekenhuizen in de regio: OLV van Lourdes in Waregem, St Jozefskliniek in Izegem, St Andrieskliniek in Tielt, St Vincentius in Deinze, het AZ Glorieux in Ronse en het AZ in Oudenaarde. In het OLV van Lourdes ziekenhuis in Waregem bezochten spelers Karel Dhaene, Sammy Bossut, Idrissa Sylla, Yarouba Cissako en Djibril Paye alle afdelingen. Ze deelden kwistig geschenken uit aan patiënten en kerverse papa’s en mama’s in de kraamafdeling.


Leuke gadgets van de club

De kinderafdeling van het Sint-Jozefsziekenhuis in Izegem werd dan weer verrast door een delegatie van de spelers L.Bostyn, J.Jorgensen, A.Benteke en Traikovski. De spelers namen ruim de tijd voor een babbel met de opgenomen kinderen. Zij hadden voor de kinderen ook leuke gadgets mee van de club die de kinderen met veel gretigheid aannamen. Op de foto herkennen we een bezoek van de spelers aan de 8-jarige Robbe Vanmarcke uit Emelgem.

Spelers Zulte Waregem bezoeken ziekenhuizen in Izegem, Tielt en Waregem


(HDV/CLY-foto HDV/CLY)