Spel Zonder Grenzen in brandende zon

Redactie KW

De veertiende editie van Spel Zonder Grenzen in het Kasteelpark Wallemote mocht zaterdag alweer op heel wat aanwezigen rekenen. De warme zon zorgde enkel voor meer plezier.

56 ploegen gingen dit jaar de sportieve uitdaging van Spel Zonder Grenzen aan. “We proberen jaarlijks variatie te brengen in de verschillende spelen en dat is ons dit jaar zeker gelukt”, weet Bart Vanmechelen van de organisatie. “We hebben zeven verschillende spelen en daar zijn dit jaar heel wat nieuwe spelen bij, wat het natuurlijk plezant maakt voor de ploegen die jaarlijks terugkomen. Bij alle activiteiten moet een kort parcours worden afgelegd en dat tegen tijd. Teams mogen uit maxium 10 deelnemers bestaan, maar de spelen worden slechts met ploegjes van 6 gespeeld. Grotere teams kunnen dus eens afwisselen.”

Dat de temperaturen dit jaar hoog oplopen, kan de pret allerminst bederven. “Het weer maakt het net plezanter! Liever in de zon dan in de regen! En met af en toe eens bij te tanken, is het zeker te doen!” klinkt het bij heel wat deelnemers. Het Spel Zonder Grenzen startte zaterdagmorgen om 9 uur en ging door tot 19 uur.

(MV – foto Frank)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier