Sociaal Fonds Burgemeester Oostende pakt uit met concert Clouseau

Jo Dielman (links) van het Sociaal Fonds van de Burgemeester en burgemeester Johan Vande Lanotte presenteren een concert van Clouseau op zaterdag 3 september in de Sleuyter Arena. © HH
Redactie KW

Het Sociaal Fonds van de Burgemeester organiseert op zaterdag 3 september een concert van Clouseau in de Sleuyter Arena. De opbrengst gaat naar goede doelen.

Burgemeester Johan Vande Lanotte geeft een nieuwe boost aan het Sociaal Fonds van de Burgemeester. Het ‘Ontbijt met de Burgemeester’ wordt vervangen door een ‘Concert met de Burgemeester’. Dit jaar komt met Clouseau op 3 september in de Sleuyter Arena meteen een klepper van formaat op het podium. 1.000 tickets worden tegen 20 euro exclusief voorbehouden voor Oostendenaars. De gewone tickets kosten 30 euro (staanplaats) of 40 euro (zitplaats).

Voor goede doel

Met de opbrengst en de steun van talrijke sponsors van het Fonds krijgen 20 sociale organisaties en goeie doelen een duwtje in de rug van 500 euro. De focus van het Sociaal Fonds van de Burgemeester ligt op jeugd- en jongereninitiatieven. “Kandidaten voor dit duwtje in de rug mogen zich nog altijd melden“, aldus Johan Vande Lanotte.

De 1.000 tickets voor Oostendenaars zijn enkel te koop aan het onthaal van de Sleuyter Arena. Per Oostendenaar kunnen maximum 2 tickets gekocht worden, uiteraard zolang de voorraad strekt. De Sleuyter Arena is van maandag tot vrijdag open van 10 tot 18 uur. De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 14 uur. Reguliere tickets zijn te koop via sherpa.be of telefonisch via 070 22 56 00. (HH/Wébé)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier