Sfeervolle kerstreveillon lokt 870 alleenstaanden in Kursaal Oostende

Op de foto zien we dat de ambiance er goed in zat op de 23e editie van de kerstreveillon! © FRO
Redactie KW

De VZW Welzijnswerking Oostende organiseerde op kerstavond de 23e editie van het kerstfeest voor alleenstaanden. 130 vrijwilligers offerden hun eigen kerstavond op om de 870 Oostendenaars op hun wenken te bedienen.

Het gezelschap schoof aan tafel voor een heerlijk kerstmenu bestaande uit Atlantische zalm, tomatenroomsoep, kalkoen met archiducsaus, groentengarnituur en aardappeltaartje. Als afsluiter was er kerstgebak met koffie.

Natuurlijk waren er ook enkele kerstmannen van de partij op deze feestelijke kerstreveillon.
Natuurlijk waren er ook enkele kerstmannen van de partij op deze feestelijke kerstreveillon.© FRO

Tussen de gangen in werd er al volop ambiance gemaakt, samen met zanger-entertainer en orgelist Patrick Dupon. In de loop van de avond werden onder de aanwezigen ook twee reizen (Tuï) en waardebonnen van Warenhuis Spegelaere verloot. Na afloop van het spetterende feest werden alle aanwezigen nog eens extra verwend met een geschenkenpakket van Spegelaere.

Hartverwarmend

130 vrijwilligers offerden hun eigen kerstavond op om 870 alleenstaanden een feestelijke avond te bezorgen.
130 vrijwilligers offerden hun eigen kerstavond op om 870 alleenstaanden een feestelijke avond te bezorgen.© FRO

Burgemeester Johan Vande Lanotte is voorzitter van de VZW Welzijnswerking. “We zijn fier dat we, dankzij de sponsors én de bestuursleden van onze vzw, deze kerstreveillon al voor de 23e keer kunnen organiseren. Het is hartverwarmend om vast te stellen hoe belangrijk het jaarlijks kerstfeest is voor honderden mensen. Voor één avond kunnen ze hun zorgen aan de kant schuiven. Ze zijn niet alleen, maar worden verwend en kunnen gezellig genieten van de maaltijd en van de ambiance. Daarvoor doen we het!”

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier