Seniorenshow op Ingelmunsterse Mennefeesten begroet 104-jarige Celina

Celina Carette (104), samen met dochter Georgette, familielid Connie en zanger Kurt Crabbe. © FODI
Redactie KW

De 39ste Mennefeesten in Ingelmunster werden op vrijdagnamiddag geopend met een seniorenshow met een 300-tal aanwezigen, die allemaal gratis koffie en een vieruurtje kregen. Tussenin zorgden Johnny Clarysse en Kurt Crabbé voor de muzikale noot. Het comité informeerde ook wie de oudste aanwezige man en vrouw waren.

De fles champagne voor de oudste vrouwelijke aanwezige werd aangeboden aan Celina Carette, die al 104 kaarsjes mocht uitblazen. Ze was in het gezelschap van haar dochter Georgette Meurisse en familielid Connie De Brabandere. Zanger Kurt Crabbé kwam speciaal voor deze honderdplusser een liedje zingen.

Godfried (96) kreeg kussen van Nathalie Mattan.
Godfried (96) kreeg kussen van Nathalie Mattan.© FODI

De oudste mannelijke aanwezige was Godfried Tyvaert (96 jaar). Ook hij kreeg een fles champagne. Beide personen zijn bewoners van het wzc Maria Rustoord in Ingelmunster, dat met 80 ouderen van het wzc en het dagcentrum aanwezig was. De komende twee dagen viert de Menne verder feest. Op zaterdagavond is er een Vakantieshow met optredens van Lisa May, Swoop, Yves Segers, Jettie Palletti, Gebroeders Ko, 2Fabiola en DJ Vjeetn. Op zondagavond staan Matthias Lens, Paul Severs, Lesley Williams en Christoff in Concert op de affiche. Info : 0475 97 84 86.

(PADI – foto’s FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier