Ruime belangstelling voor Feest van de Sport 2018 in Oostende

Groepsfoto laureaten en genomineerden. © FRO
Redactie KW

Tijdens het Feest van de Sport 2018 in de Mister V-Arena in Oostende werden de Oostendse sportprijzen 2017 uitgereikt in aanwezigheid van meer dan 400 sportfans.

De prijzen bij de jeugd gingen naar Marlon Colpaert (roeien), Julie Van Hauwaert (tafeltennis) en het team van Rope Skipping Oostende. Bij de volwassenen waren de winnaars: Sandrine Tas (skeeleren), Quinten Bossche (jetski) en het Belgisch juniorenteam skeeleren met Indra Medard, Mathias Vosté en Tibo Vanhove.

KV Oostende werd gelauwerd als Sportambassadeur van Oostende 2017 en een Life Time Achievement Award werd uitgereikt aan Jacques Martens, voorzitter van Ostend Judo Club en 50 jaar actief in de judosport, als atleet, scheidsrechter en voorzitter van de Vlaamse en Belgische judofederatie.

De avond werd geanimeerd met optredens van turnclub OTV Noordzee, Turnclub Willen Is Kunnen en de Elevation Dance Academy. Hondentrainster Elke Boxoen, Europees kampioen freestyle in 2017, danste zich samen met haar hond Jessy in vedette en kreeg een staande ovatie.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier