Roularta organiseert allereerste Job Dates in Roeselare

© Frank Meurisse
Redactie KW

Voor de eerste keer in zijn bestaan houdt Roularta Media Group job dates. “We zijn immers dringend op zoek naar een aantal commerciële en andere digitale profielen”, zegt directeur human resources Katrien De Nolf.

De Roularta Job Dates mogen worden opgevat als een echt belevingsmoment. “In de loungy coffee corner kunnen de deelnemers kennismaken met onze jonge account managers, die hen meteen al een eerste impressie kunnen geven over de job en de werksfeer. Ook zijn er twee seminaries voorzien waarbij we de mensen wat beter laten kennismaken met onze sector”, zegt Katrien De Nolf, ” In de eerste plaats zoeken we mensen met een commercieel profiel, maar ook online specialisten zijn hier welkom. We hebben daarnaast ook nog altijd heel wat vacatures voor functies in de marketing, de telesales, de administratie of het management.”

Beleving, daar draait het om

Wie bij Roularta komt werken, mag een aantrekkelijk verloningspakket verwachten, maar dat is niet het enige wat telt. “Wie bij ons werkt, moet zich hier goed in zijn vel voelen, daarom dat we op de job dates ook enkele jobs in de kijker zetten door middel van virtual reality. Met een speciale bril op verplaatsen ze zich helemaal in de functies die binnenkort misschien wel die van hen worden.”

Roularta Job Dates. Zaterdag 4 juni van 9.30 tot 12.30 in de bedrijfsgebouwen van Roularta Media Group, Meiboomlaan 33 in Roeselare. Vooraf inschrijven op www.roulartajobdates.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier