Rotary Ter Streep Oostende schenkt 22.500 euro aan het goede doel

De afgevaardigden van Rotary Ter Streep Oostende. © FRO
Redactie KW

Rotary Ter Streep organiseerde op 23 september in samenwerking met Toerisme Oostende de derde editie van de Ostend Night Run.

De Ostend Night Run werd een weergaloos succes met 3.650 deelnemers. Tijdens de prijsuitdeling van Team Challenge, verbonden aan de Metarelax@Ostend Night Run 2017, werden in Hotel Andromeda ook zeven cheques van telkens 2.500 euro uitgereikt aan lokale verenigingen of organisaties met de klemtoon op kansarmoede bij Oostendse kinderen.

De zeven verenigingen die een cheque van 2.500 euro mochten ontvangen zijn De Katrol (studie- en opvoedingsondersteuning), Konink Werk IBIS, Sint-Vincentius (voedselpakketten voor kansarmen), De Pamperbank (goedkope pampers voor financieel zwakke moeders), ‘t Ruilhoekje (ruilwinkel voor kledij en speelgoed), Opvangcenter De Takel en Pelicano (opvang van kansarme jongeren). Er werden ook cheques van 5.000 euro uitgereikt aan meewerkende organisaties KSA Westkerke, Hermes AC, Fanfare OLV College, Wielerclub Dunebikers Bredunia, Zeescouts De Schorre, Konink Werk IBIS en Chiro Mariakerke.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier