'Rossistische' buurvrouw dient nu zelf klacht in tegen pesters

23/08/16 om 11:37 - Bijgewerkt om 11:37

Brigitte S., de vrouw uit Houthulst die onlangs werd aangeklaagd omdat ze twee rosharige kindjes van de buren zou pesten, dient nu zelf klacht in.

'Rossistische' buurvrouw dient nu zelf klacht in tegen pesters

Brigitte S. zou de rosharige kinderen van buurvrouw Stefanie Sander meermaals hebben uitgescholden. © ACK

Op Facebook circuleerde de afgelopen dagen een haatpagina tegen haar. Die is ondertussen offline gehaald, maar Brigitte S. dient nu toch klacht in. "Ik word zelf gepest", zegt ze in Het Laatste Nieuws. "Mensen roepen me na en sturen me doodsbedreigingen via sms en Facebook. Eén keer werd ik zelfs bijna van de baan gereden."

Volgens S. is het hele verhaal niet meer dan een grapje. "Ik heb die kinderen nooit gepest, dat zou ik nooit doen. Ik gewoon verkeerd begrepen, dat is alles." Dinsdag stapte Brigitte S. naar de politie.

(OV)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: