Rollofeesten van start gegaan

Redactie KW

Op vrijdag 22 september zijn in het centrum van Rollegem de Rollofeesten van start gegaan met klokkengelui en kanongebulder en de opening van de kunsttentoonstelling Micro-Sculpt.


Op het officiële openingsmoment, in aanwezigheid van burgemeester Vincent Van Quickenborne, schepenen Wout Maddens en Rudolf Scherpereel en andere raadsleden werd de verdienstelijke persoon van Rollegem bekend gemaakt. Het werd Nicole Verhoost, kernlid van o.a. Okra en Femma, die overal ten dienste van andere mensen staat, volgens Mickel Schepens, voorzitter van de Rollofeesten.

Rollofeesten van start gegaan


De kunsttentoonstelling Micro-Sculpt werd geopend en blijft gratis toegankelijk gedurende het hele weekend. De microscopie van Jean-Pierre Dejonckheere uit Rollegem ontmoet er de sculpturen van Rollegemnaar Geert Bultynck en Carlos Caluwier. Na de receptie en opening van de hapjeshoek, volgde nog een adembenemend optreden van Sir Charles met zijn lichtgevende saxofoon en een verrassingsdj.

Het minder goede weer speelde de feesten wel parten en er kwam de eerste avond niet veel volk opdagen. Het hele weekend zijn er nog verschillende activiteiten, kermiskramen en optredens in en rond de tenten en het buurthuis. Op zaterdag was het weer beter en was er een mooie opkomst.

(EDB – foto’s EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier