Roeselarenaars Gilles en Kjell dingen straks mee naar plek in finale Voice van Vlaanderen

Gilles en Kjell strijden vanavond voor een plekje in de finale. © VTM
Redactie KW

Vanavond strijden Roeselarenaars Gilles Muylle en Kjell Baghein voor een plaatsje in de volgende ronde van The Voice van Vlaanderen.

Gilles Muylle (18) is de zoon van Peter Muylle en Annick Duclos, Thibaut is zijn broer. Hij zit in zijn zesde jaar aan het KTA in Brugge, hij volgt er een voetbalspecialisatie, spelen doet hij momenteel bij SK Staden. Al focust hij zich momenteel vooral op het zingen, een andere passie van hem. Vrijdagavond 6 mei krijgen we hem te zien in de tweede liveshow van The Voice van Vlaanderen. Straf, want dat betekent dat hij zowel de Blind Auditions als de Battles succesvol heeft doorstaan. Naast Gilles strijd ook Kjell Baghein (21) uit Rumbeke mee voor een plaatsje in de finale van de populaire zangwedstrijd. Kjell woont samen met zijn mama Carine in Rumbeke. Naast schilderen en decoreren, zijn beroepsbezigheid, focust hij zich nu ook op het zingen. Hij doet het immers bijzonder goed in de liedjeswedstrijd The Voice van Vlaanderen op VTM. Hij overleefde zowel de Blind Auditions als de Battles.

Zelfvertrouwen

Komende vrijdag 6 mei brengt Kjell Alone van Selah Sue. “Die shows zijn sowieso iets apart, ik weet niet wat te verwachten. Waar mijn ambities liggen? Ik heb het tot nu toe telkens stap per stap genomen en dat wil ik blijven doen. Al is het zeker wel de bedoeling om ver genoeg te geraken om vertrokken te zijn in de muziekwereld. Ondertussen hoop ik nog veel bij te leren. Ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb op het podium en ook qua techniek heb ik al belangrijke stappen gezet.”

Ook Gilles is klaar voor zijn optreden van vanavond. “Ik neem de wedstrijd sowieso stap per stap, maar dat ik in de liveshows zit, wil toch wel wat zeggen. Je zingt meteen voor een veel groter publiek. Het is vooral een kwestie van goed voor te bereiden en vervolgens alles te geven. Ik breng Feels Like we only go Backwards van Tame Impala. Ik ben alvast erg tevreden met de nummerkeuze. Vanaf nu laat ik alles op me afkomen en dan zien we wel waar ik uiteindelijk geraak in de wedstrijd”, zegt Gilles. (Thomas Dubois)

Gilles en Kjell steunen kan door de naam te sms’en naar 6677, afspraak vrijdagavond omstreeks 20.35 uur op VTM.

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier