Roeselare is een van de drie steden die Regi en de Q-wedstrijdbal mag ontvangen

10/06/16 om 20:19 - Bijgewerkt om 20:22

Op zaterdag 18 juni krijgen ze in Roeselare al een voorsmaakje op de Batjes tijdens de wedstrijd van de Rode Duivels op groot scherm. Dan komt Q-music immers de omkadering verzorgen.

Roeselare is een van de drie steden die Regi en de Q-wedstrijdbal mag ontvangen

© STEFAAN BEEL

Roeselare was een van de zes steden die kans maakte op de Q-wedstrijdbal. Daarbij verzorgt radiozender Q-music de omkadering én zorgt Regi voor een dj-set tijdens de rust. De luisteraars konden stemmen en de drie steden met het grootst aantal stemmen kregen dan de Q-wedstrijdbal op bezoek.

Vrijdagavond werd de uitslag bekend gemaakt en daaruit bleek Roeselare bij de top-3 te zitten. Meteen maken ze afspraak op zaterdag 18 juni, dan speelt de nationale ploeg om 15 uur tegen Ierland. En in de Rodenbachstad belooft dat extra speciaal te zijn. Het groot scherm, maar liefst 45 vierkante meter groot, staat opgesteld op het Stationsplein.

"Ik kijk er al naar uit om met supporterend Vlaanderen een groot feest te bouwen. We gaan als een blok achter onze nationale helden staan, Let's have a ball!", klonk het bij Regi. Waarna alle handjes spontaan de lucht in gingen.

Naast Regi zal ook Q-dj Bart-Jan Depraetere tijdens de drie matchen van de Rode Duivels voor een pre & afterparty zorgen in de Q-wedstrijdbal.

(TD)

Jouw leukste supportersfoto's kan je hier delen in de fotomodule van KW.be of via sociale media met de hashtag olintrood. Wie zijn foto's deelt in de fotomodule maakt bovendien kans op één van de bakken Kasteelbier Rouge.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!