Rodenbachwijk bereidt zich voor op druk weekend

Het feestcomité van de Rodenbachwijk zorgt ook dit jaar weer voor een volks feest voor jong en oud. © GD
Redactie KW

Het feestcomité van de Rodenbachwijk is druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor de jaarlijkse Aarthurfeesten tijdens het weekend van 1 augustus.

De feesten beginnen al op vrijdag 31 juli met de seniorennamiddag. Om 14.30 uur zijn de senioren van de wijk uitgenodigd in de tent in de Kerelsstraat om een kaartje te leggen met daarbij een tas koffie, gratis. Aansluitend daarop is er een wedstrijd saccochen gooien. Om 18 uur is er een misviering in de tent.

Kubb-tornooi

Zaterdag 1 augustus wordt om 15 uur gestart met een kubb-tornooi. Iedereen mag meedoen aan 20 euro per ploeg van maximum 6 personen, bedrag dat met bierbonnen gecompenseerd wordt. Inschrijven en inlichtingen : 0479 33 88 91 of info@aarthurfeesten.be. Nog op zaterdag, ‘s avonds vanaf 19 uur, is er steakfestijn met frietjes, groenten en saus aan 15 euro per persoon. Hoogtepunt van de avond is het optreden van travestietengroep Prima Divaz. Daarna wordt met een DJ nog tot in de vroege uurtjes gefeest. Iedereen welkom.

Rommelmarkt

Geen Aarthurfeesten zonder de rommelmarkt. Al van 6 uur op zondagmorgen 2 augustus zijn de kramen in de straten van de wijk geopend voor het publiek. De rommelmarkt is een van de grootste van het land en lokt jaarlijks duizenden kijkers en kopers. Er is randanimatie met optredens van Funky Dance, The Euro Dixie Band en Forfreedompipeband. ‘s Middags is er warme beenhesp met frietjes en groenten. Inschrijven hiervoor op info@aarthurfeesten.be of 0479 33 88 91 (tot einde voorraad).

De hele dag is er animatie voor jongeren en kinderen voorzien. Laat ons hopen dat het mooie zomerweer ook dit jaar weer van de partij zal zijn.

(GD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier