Rodenbach Stadskroegentocht gaat voor hoger niveau in Roeselare

De kroegentocht is ieder jaar een groot succes. (Foto SB) © De kroegentocht is ieder jaar een groot succes. (Foto SB)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Dankzij extra steun en een nauwere samenwerking met de vzw Shopping & Centrum Roeselare kan de Rodenbach Stadskroegentocht een stap vooruit zetten.

Op vrijdag 29 april is de Rodenbach Stadskroegentocht al aan de achtste editie toe. “We zijn het perfecte verlengstuk voor de Winkelnacht, met wie we dit jaar een nog betere samenwerking hebben”, vertelt organisator Robrecht Vanhuyse. “Dat laat ons toe om nog betere groepen te programmeren. We mogen bovendien enkele nieuwe cafés verwelkomen, de mensen kunnen nu op twaalf plaatsen in het centrum terecht voor muziek en vertier. De kroegentocht blijft ook dit jaar nog steeds gratis.”

Brouwerij Rodenbach blijft overtuigd van het concept. “Dit evenement brengt heel veel mensen op een natuurlijke en ongedwongen wijze opnieuw met elkaar in contact. Het café is de perfecte omgeving, de muziek de katalysator. Als brouwerij blijven we overtuigd dat de horeca een grote rol speelt in de aantrekkelijkheid en het bruisend karakter van de stad”, aldus Rudi Ghequire van Rodenbach.

De optredens beginnen om 21 uur.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier