Robbe en Arne uit Gits zamelden centen in voor Make-A-Wish met koekjesverkoop

Redactie KW

Dankzij een koekjesverkoop slaagden Robbe Labeeuw en Arne Malfait erin om 200 euro in te zamelen, die ze schonken aan Martial Feys, de bezieler van Make-A-Wish.


Gitsenaars Robbe en Arne hebben het tweede jaar Moderne Wetenschappen aan het Klein Seminarie in Roeselare achter de rug. Op school kregen ze de opdracht om een interview af te nemen van iemand die belangeloos vrijwilligerswerk doet. Ze trokken naar hun vroegere schoolmeester, Martial Feys. Toen ze bij meester Martial in de klas zaten in de Gitse jongensschool, hoorden ze regelmatig over zijn naschoolse inzet voor kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte, meer bepaald Make-A-Wish.

Robbe en Arne waren zodanig geboeid geweest door Make-A-Wish dat ze vol enthousiasme besloten om iets voor hun meester en dus voor Make-A-Wish te doen. Ze hielden uit eigen initiatief met hun tweetjes een koekjesverkoop. Met een heel groot hart en een brede smile konden ze onlangs een maxicheque overhandigen van maar liefst 200 euro aan Make-A-Wish.

(JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier