Retrocaravan moet Heuvelland promoten

Schepen van Toerisme Etienne Cloet en VVV-voorzitter Patrick Tamsin presenteren de retrocaravan. © EF
Redactie KW

Voortaan zetten Toerisme Heuvelland en VVV Heuvelland de gemeente op een originele manier in de kijker op evenementen. Een retrocaravan werd beschilderd en bedrukt met tal van toeristische troeven zoals het golvend landschap, het fietsen, en wandelen, de wijnen en WO1.

“Het idee om Heuvelland op die manier te promoten past perfect in de toeristische sfeer van Heuvelland. Heuvelland heeft het grootste aanbod aan kampeerplaatsen, kampplekken voor jeugdverenigingen en jeugdlogies enerzijds en anderzijds de grootste selectie aan overnachtingsmogelijkheden in al zijn vormen in de Westhoek. Daardoor is Heuvelland hét overnachtingsparadijs bij uitstek”, aldus schepen van toerisme Etienne Cloet en VVV voorzitter Patrick Tamsin

Kernthema’s

Jan Vitse, uitbater van Camping Ypra en bestuurslid van de VVV Heuvelland, schonk een retrocaravan om dit project te kunnen realiseren. Xavier Goudenhooft, van digitaal servicebureau De Sulfer in Westouter, liet zijn creatieve brein los op de caravan, rekening houdend met enkele kernthema’s van het toerisme in Heuvelland. Ook Steven Ryckebosch van Opzigt Ieper werkte mee aan het project. De caravan staat dit weekend al op het festivalterrein van Dranouter. Daarna is ze te zien op de Wijnfeesten op 15 augustus in Kemmel en Lekker Westhoeks op 19 en 20 september in Poperinge.

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier