Restaurant in Roeselare vraagt om massaal foto te delen… van voorbeeldige klanten

Redactie KW

Het duo op de foto was zeer beleefd, betaalde correct én zei vriendelijk goeiedag.

U kent ze wel, de berichten waarin restaurants of andere handelszaken een ietwat wazige foto van een bewakingscamera delen op Facebook, doorgaans met de bedoeling zo snel de identiteit van doorgaans ongewenst bezoek te weten te komen.

‘Mister Spaghetti’, een restaurant uit Roeselare toont dat het ook andersom kan en deelde ook een foto. Geen oproep naar dieven of tafelschuimers, wel een positieve boodschap dit keer:

KENT U DEZE 2 HEREN??

Deze 2 heren hadden niet gereserveerd en vroegen een plaatsje. Zonder probleem gingen ze aan de bar zitten. Heel de tijd waren ze enorm vriendelijk en zeker naar het personeel toe. Ze hadden geen zeker geen alcohol genuttigd. Het eten liet iets langer op zich wachten, maar ook hier waren ze heel geduldig en begripvol. Ze hebben alles netjes opgegeten en hebben de avond nog afgerond met een drankje.

Ze vroegen heel beleefd de rekening, hebben deze heel correct betaald met een fooi en hebben vriendelijk goeiedag gezegd tegen iedereen.

De twee heren op de foto werken met plezier mee aan de ludieke stunt, voetballer/bokser Yves Ngabu en zijn kameraad Milad toonden hun mooiste glimlach aan de camera.

(FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier