Reischeque van 500 euro voor wie verloren kater Zorro terugvindt

Zorro heeft een zwart masker en is sinds 5 mei vermist. (GF)
Redactie KW

Mama An en dochter Liesbeth hebben er het geld dat ze aan de kant hielden voor een zomerreisje voor over.

“Zorro betekent heel veel voor mij”, vertelt An Michiels, die in de Barlebuizestraat in Krombeke woont. Ze werkt als psychotherapeute bij Sensitief vzw en heeft een dochter, Liesbeth Velghe. An is op zoek naar haar gecastreerde kater Zorro. “Het is een lieve kater van drie jaar”, zegt An.

Therapie

Op maandag 5 mei is Zorro echter spoorloos verdwenen. “We hebben een huis met een grote tuin en Zorro leefde zich graag uit in de tuin. Helaas hebben we hem sinds 5 mei niet meer teruggezien. Het is een zeer sociale kat die onmiddellijk contact zou maken met mensen. Voor veel mensen betekent Zorro ook veel. Ik gebruikte hem zelfs soms bij mijn job als psychotherapeute. Sommige kinderen hebben het moeilijk om hun problemen te vertellen, maar als er een kat bij is, durven ze zich wel openstellen.”

Reischeque

An roept iedereen op uit te kijken naar Zorro en wie de poes terugvindt, krijgt een beloning. “De vinder krijgt een reischeque met een bestemming naar keuze”, aldus An. “Op die manier hoop ik mensen aan te sporen om te helpen zoeken in de regio Poperinge/Vleteren. Hij heeft zwarte en witte kleuren en draagt een rood halsbandje.”

(JL)

>> Wie Zorro gevonden heeft, kan contact opnemen met An via 0495 25 17 55 of 0496 27 01 16. Meer info vind je op de Facebookgroep ‘Ik vind Zorro en ga op reis’. (JL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier