Regen kan Kooigemse Volksfeesten niet deren

Martine Vandemaele, Jacky De Sausa, Yves Beyens en Sarah Debaere lieten zich niet tegenhouden door het wisselvallige weer. © TV
Redactie KW

Tijdens de 37ste editie van de Volksfeesten Kooigem traden er afgelopen weekend opnieuw heel wat artiesten aan om de Kooigemnaars te entertainen. John Terra, Danny Fabre, Yves Seghers, Steve Tielens en Paul Severs passeerden de revue.

Al in de vooravond kwamen heel wat enthousiastelingen meezingen en dansen. Het duurde dan ook niet lang alvorens het plein gevuld werd met goedlachse mensen. In de Provence van Kortrijk zoals burgemeester Vincent van Quickenborne de deelgemeente noemde heerste er een ontspannen sfeer. Hoewel de regenbuien af en toe een zuiders karakter onttrokken aan de hemel bleef het plein goed gevuld.

Directeur Valerie Provoost kreeg de cheque uit handen van Volksfeesten-voorzitter Jean-Pierre Duprez.
Directeur Valerie Provoost kreeg de cheque uit handen van Volksfeesten-voorzitter Jean-Pierre Duprez.© TV

Voor het eerst steunt de organisatie ook een goed doel met de opbrengst van de feesten. Dit jaar werd de gemeenteschool in Kooigem gekozen zodat ze een stuk grond van het speelplein kan worden verhard en er kunstgras kan worden op aangebracht. De cheque van 500 euro werd overhandigd in het bijzijn van het publiek aan de directeur Valerie Provoost.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier