Recordaantal standen voor Krottegemse Rommelmarkt in Roeselare

Redactie KW

Voor de achttiende keer al vindt komende zondag 20 april de Krottegemse Rommelmarkt plaats. Met meer dan 700 standen wordt het een recordeditie.

De Krottegemse Rommelmarkt wordt twee keer per jaar georganiseerd, op de derde zondag van april en in oktober. Geleidelijk aan is de markt gegroeid tot een van de grootste in de provincie. “Vorig jaar hadden we een 500-tal standhouders en een immense wachtlijst, daarom besloten we om het parcours op Krottegem nog wat uit te breiden. Dat zorgt ervoor dat we dit jaar in totaal meer dan 700 standen hebben, daarmee zijn we uitverkocht”, vertelt Frank Wauters van de Krottegemse Ransels.

Standhouders komen van overal in West-Vlaanderen, maar ook uit alle andere Vlaamse provincies en zelfs uit Brussel. “Maar we promoten ook de bewoners van de eigen wijk, in totaal zijn er 146 mensen uit de wijk die voor hun deur een stand zullen hebben.”

Zondag 20 april wordt ook de Baron van Krottegem verkozen, daarvoor zijn er drie kandidaten: Kurt Mullier, Danny Vandooren en Peter Vercruysse. De bewoners kunnen zondag tot 17 uur kiezen wie er de nieuwe baron wordt.

(TD)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier