Pura Vida in Oostende liep vol voor Panini-Ruilbeurs

Redactie KW

Peter Verheyde van praat- en sportcafé Pura Vida, in de Langestraat in Oostende, organiseerde zaterdag, via Facebook een ruilbeurs van WK-Paninistickers.

Heel de namiddag zat zijn café vol met enthousiaste Panini-fans. Jong en minder jong kwam van ver buiten Oostende om stickers te ruilen. Door de grote belangstelling konden de aanwezigen 30 tot 40 nieuwe stickers in hun album kleven. Bredenaar Birger Tratsaert , speler van SV Nieuwpoort, was zeker tevreden want na één uur kon hij zijn laatste ontbrekende sticker bemachtigen.

Peter Verheyde was onder de indruk van het succes van zijn Facebook Panini Ruilbeurs. “Heel wat klanten, uiteraard de voetbalfans, brachten de jongste weken hun Panini-album mee naar ons café en dat heeft er mij toe aangezet om er, via een ruilbeurs én Facebook, nog meer mensen bij te betrekken. Blijkbaar was het een goed idee. De ruilbeurs was aangekondigd van 15 uur tot 18 uur. Kort na de middag stonden de eerste Panini-fans al voor de deur met hun album en hun stickers. Er werd hier deze namiddag druk geruild. We hebben veel mensen gelukkig gemaakt!” (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier