Provincie schenkt 25.000 euro aan vzw Tejo in het kader van ‘Music for Life’

Jos Remaut

De cheque werd vandaag voor de aanvang van de provincieraad overhandigd door de deputatie. Het geld werd opgehaald met de Warmste Ronde van West-Vlaanderen, een initiatief van het Provinciebestuur.

De Vzw Tejo biedt nu al in Brugge en Kortrijk laagdrempelige, therapeutische ondersteuning aan jongeren tussen 10 en 20 jaar: kortdurend, onmiddellijk, anoniem en gratis. Met deze ondersteuning hoopt de Provincie dat de werking verder kan worden uitgebreid in Oostende.

De Warmste Ronde van West-Vlaanderen omvat optredens van West-Vlaamse artiesten in de ‘Oe ist?’-caravan. De Provincie veilt privéconcerten voor drie personen in deze caravan. Die gaat van Brugge naar Oostende via Torhout, Kortrijk, Roeselare en Ieper en biedt privéconcerten aan van onder andere Brihang, de winnaar van ‘De Nieuwe Lichting’ 2014, die eerder al zijn medewerking verleende aan de ‘Oe ist?’-campagne van de Provincie.

Op maandag 19 december ging de ‘Warmste Ronde van West-Vlaanderen’ van start met Sister May in Torhout, gevolgd door Brihang op 20 december in Kortrijk, Idiots op 21 december in Roeselare en Billboard op 22 december in Ieper. Piv Huvluv sluit de ‘Warmste Ronde van West-Vlaanderen’ af in Oostende op vrijdag 23 december.

Bieden kan nog snel op www.2dehands.be/winkel/oe_ist.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier