Provincie lanceert project ‘Je Wildste Westen’ in Zwevegem

De provincie wil het aanbod van avontuurlijke recreatie promoten. © GV
Redactie KW

Tijdens het evenement ‘Transfo Outdoor’ werd zondag het project ‘Je Wildste Westen’ voorgesteld. Daarmee wil de provincie het aanbod van avontuurlijke recreatie promoten.

De provincie greep Transfo Outdoor aan om hun nieuwe project ‘Je Wildste Westen’ te lanceren. “Daarmee willen we samen met Toerisme Leiestreek en de omliggende steden en gemeenten het aanbod voor actieve en avontuurlijke recreatie op en rond het kanaal Bossuit-Kortrijk promoten”, zegt provincieraadvoorzitter Eliane Spincemaille. “De site Transfo en de Gavers zijn twee belangrijke hotspots langs het kanaal. Maar ook watersportclubs, avonturensportlocaties en verblijfsadressen zorgen ervoor dat tal van avontuurarrangementen mogelijk zijn in de buurt van de kanaalregio”, vult gedeputeerde voor sport, Carl Vereecke aan.

Partners met het ‘Je Wildste Westen’-label zoals Oenanthe, Blueberry Hill, Avanco, B&B Passa Dia of Hotel Focuszullen via hun eigen kanalen en via de website www.jewildstewesten.be avontuurlijke arrangementen met en zonder verblijfsmogelijkheden aanbieden.

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier