Prijzen fotowedstrijd Dwars door Brugge uitgereikt

De 19 winnaars mochten in Mijn Brugge hun prijs in ontvangst nemen uit handen van de Brugse schepen voor Sport Dolores David. © Davy Coghe
Redactie KW

Wie deelnam aan de wedstrijd met het officiële Brugge-outfit en een foto doorstuurde naar de sportdienst maakte kans op mooie prijzen. Liefst 19 winnaars mochten hun prijs in ontvangst nemen in Mijn Brugge.

Heel wat atleten uit Brugge lopen tegenwoordig in een officieel Brugge outfit. Al meer dan duizend zwarte Brugge loopoutfits met logo op de borst gingen vlot over de toonbank. Wie dit jaar deelnam aan Dwars door Brugge in die outfit en daarvan een foto kon sturen als bewijs maakte kans op mooie prijzen.

Abonnementen Brugse zwembaden

Heel wat sportievelingen die op zondag 13 mei hebben deelgenomen, stuurden dan ook massaal hun foto in. Er waren naar aanleiding van Dwars door Brugge heel wat prijzen te winnen, onder meer abonnementen voor de drie Brugse zwembaden, tickets voor de Great Bruges Marathon van oktober, drinkflessen, handdoekjes en fietsbellen van Brugge. De 19 winnaars mochten in Mijn Brugge hun prijs in ontvangst nemen uit handen van de Brugse schepen voor Sport Dolores David. (SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier