Poperinge: "Ik werk graag op de achtergrond"

21/01/16 om 12:36 - Bijgewerkt om 12:36

Ellen Debeer is dé Krak van Poperinge 2015 geworden. Ze werkt als buurtwerkster voor het OCMW in de Bellewijk en is vorig jaar op nationaal niveau de nieuwe ondervoorzitter van KLJ geworden. Elke week reist ze twee tot drie keer door het land om vergaderingen bij te wonen.

"Ik was heel verrast toen ik te horen kreeg dat ik genomineerd was voor dé Krak van Poperinge", vertelt Ellen. "Ik zet me dan wel in voor de KLJ, maar dan op nationaal vlak. Dat komt minder in de aandacht in Poperinge of Proven, de deelgemeente van waar ik afkomstig ben. Het is echter heel tof dat mijn werk ook hier gezien wordt. Dat ik uiteindelijk ook Krak ben geworden is een heel leuke appreciatie. Ik ben niet de persoon die vaak op de voorgrond gaat uitpakken, ik hou ervan om op de achtergrond te werken. Veel campagne heb ik niet gevoerd, maar bij de KLJ en op mijn werk hebben ze me wel enorm gesteund."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!